Wat kan Plexuz voor uw bedrijf betekenen?

Zaken als beleid en regels veranderen continue en het is soms lastig om helemaal up-to-date te zijn Ć©n te blijven. Door Plexuz als online leertool binnen het bedrijf in te zetten, houdt u uw team scherp en gemotiveerd.

Presteer als bedrijf op het hoogste niveau door gebruik te maken van Plexuz

  • CreĆ«er leermodules specifiek voor uw bedrijf
  • Versnel het inwerkproces van nieuwe medewerkers
  • Volg de groepsvoortgang van uw medewerkers bij nieuwe onderwerpen
  • Ontdek welke onderwerpen eventuele bijscholing vergen
  • Faciliteer kennisbehoud van essentiĆ«le kerncompetenties

Streef naar meer kennis binnen de organisatie

U maakt een Plex (studiegroep) aan, kiest hiervoor een onderwerp en voegt studievragen toe. Uw medewerkers oefenen met deze vragen, waarna het voor u inzichtelijk wordt wat de (geanonimiseerde) leerprestaties van het team zijn. Hierdoor kunt u objectiveerbaar in kaart brengen hoe het met de kennis van bepaalde onderwerpen staat en welke onderwerpen eventueel een opfriscursus behoeven.

Medewerkers ontvangen een gepersonaliseerd leeradvies

Door het gebruik van kunstmatige intelligentie maakt Plexuz het voor iedere gebruiker inzichtelijk waar zijn of haar kennislacunes liggen. Hierdoor ontdekken zij waar nog enkele scholing benodigd is en welke onderwerpen volledig worden beheerst.

Kennisbehoud en up-to-date blijven was nog nooit zo gemakkelijk

De app kan altijd en overal worden gebruikt, mits de gebruiker over een werkende internetverbinding beschikt. Zo kunnen medewerkers thuis op hun laptop werken, maar ook op hun telefoon tijdens de reistijd in het openbaar vervoer.