Hoe kan Plexuz uw gemeente ondersteunen?

Wet- en regelgeving verandert continue en het is soms lastig om helemaal up-to-date te zijn. Door Plexuz als online leertool binnen de gemeente in te zetten, houdt u uw afdelingen scherp en betrokken. Deze innovatieve manier van bijscholing en training is dƩ manier om op korte termijn inzicht te krijgen in de kennislacunes van uw medewerkers, zodat u objectiveerbaar in kaart kunt brengen hoe het met de kennis van bepaalde onderwerpen staat en welke onderwerpen eventueel een opfriscursus behoeven.

Presteer als gemeente op het hoogste niveau door gebruik te maken van Plexuz

  • CreĆ«er leermodules specifiek voor uw afdelingen
  • Versnel het inwerkproces van nieuwe medewerkers
  • Volg de voortgang van uw medewerkers bij nieuwe onderwerpen
  • Ontdek welke onderwerpen eventuele bijscholing vergen
  • Vergroot de algehele kennis binnen de afdeling
  • Faciliteer kennisbehoud van complexe kerncompetenties

Leren was nog nooit zo gemakkelijk

Geen verplichte cursusdagen en dikke studieboeken: met Plexuz leert men altijd en overal. De app kan op ieder moment van de dag worden gebruikt, mits de gebruiker over een werkende internetverbinding beschikt. Zo kunnen gebruikers thuis op hun laptop werken, maar zien we ook vaak dat men tijdens de reistijd in het openbaar vervoer oefent.

Medewerkers ontvangen een gepersonaliseerd leeradvies

Door het gebruik van kunstmatige intelligentie maakt Plexuz het voor iedere medewerker inzichtelijk waar zijn of haar kennislacunes liggen. Hierdoor ontdekken medewerkers waar nog enkele scholing benodigd is en welke onderwerpen zij volledig beheersen.

Wetenschappelijk bewezen studietechnieken

Plexuz maakt gebruik van de Instructive Animation, Interleaving, Spaced Practice en Concrete Examples-methodologieƫn: volgens wetenschappelijk onderzoek gaat leren beter in combinatie met multimedia, wanneer de gebruiker wisselt tussen onderwerpen en wanneer de oefenmomenten worden verspreid. Plexuz helpt hierbij.