Wat kan Plexuz voor uw zorginstelling betekenen?

Training en bijscholing is zeer belangrijk binnen de zorgsector. Niet alleen veranderen het beleid en de te volgen richtlijnen, ook is het van cruciaal belang de eerder opgedane kennis niet te laten wegzakken. Zo beschikken ziekenhuizen en verpleeghuizen over talloze medicatierichtlijnen waar medewerkers zich aan moeten houden en zijn er procedures die gevolgd moeten worden, waaronder bijvoorbeeld de time-out procedure op de OK. Plexuz maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze belangrijke onderwerpen te toetsen, waardoor onbewuste onbekwaamheid wordt voorkomen.

Verbeter de kwaliteit van zorg door gebruik te maken van Plexuz

  • CreĆ«er leermodules perĀ specifiek functiegebied
  • Versnel het inwerkproces van nieuwe medewerkers
  • Volg de voortgang van uw medewerkers bij nieuwe onderwerpen
  • Ontdek welke onderwerpen eventuele bijscholing vergen
  • Vergroot de algehele kennis binnen de afdeling
  • Faciliteer behoud van kerncompetenties

Leren was nog nooit zo gemakkelijk

Geen verplichte cursusdagen en dikke studieboeken: met Plexuz leert u altijd en overal. De app kan op ieder moment van de dag worden gebruikt, mits de gebruiker over een werkende internetverbinding beschikt. Zo kunnen gebruikers thuis op hun laptop werken, maar zien we ook vaak dat men tijdens de reistijd in het openbaar vervoer oefent.

Medewerkers ontvangen een gepersonaliseerd leeradvies

Door het gebruik van kunstmatige intelligentie maakt Plexuz het voor iedere medewerker inzichtelijk waar zijn of haar kennislacunes liggen. Hierdoor ontdekken medewerkers waar nog enkele scholing benodigd is en welke onderwerpen zij volledig beheersen.

Bruikbaar binnen ieder functiegebied

Of het nu gaat om verpleegkundigen, medisch specialisten of andere zorgverleners: Plexuz is inzetbaar binnen iedere functiegroep. Met Plexuz vergroot u de algehele kennis van uw zorginstelling.